Dataindsigt på abonnement

Har din kommunikation en effekt?

Bruger du tiden optimalt? Eller spilder du tid på kommunikationsindsatser, som ikke har nogen effekt, som ikke rammer den rigtige målgruppe eller som direkte skader din sag og din organisation?

Få klarhed over dine kommunikationsdata og få indsigt i realtid i dine presseindsatser, kampagner, hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og øvrige digitale kanaler. Med et abonnement på dataindsigt bliver du løbende gjort opmærksom på, hvad data fortæller dig, og får konkrete anbefalinger til ændringer i kommunikationsarbejdet.

 

1. Overblik og opsamling

Jeg skaber et overblik over jeres datakilder og sikrer korrekt opsamling af data, så I ikke går glip af unikke indsigter i jeres kommunikations-, kampagne- og pressearbejde. Vi underskriver inden en databehandleraftale, og der er fuld fortrolighed om jeres data.

 

2. Prioritering og nøgletal

Vi får I samarbejde udvalgt hvilke nøgletal og datapunkter, der er vigtigst for at kunne måle effekten af jeres kommunikationsindsatser, så den underbygger jeres strategi. Vi udvælger, hvad der er afgørende at måle på lige nu og her, og hvor der skal være fokus på længerevarende udviklingspunkter.

 

3. Visualisering

Jeg opsætter en digital visualisering af de prioriterede datapunkter, så I løbende kan overvåge data i realtid. Det kan I både gøre på en ophængt skærm på kontoret og via et privat link til et data-dashboard.

∞ Indsigt og anbefalinger

Jeg overvåger jeres datakilder og visualiseringen af data, så der ikke opstår blinde vinkler.

Herudover leverer jeg hver måned en rapport med de væsentlige nøgletal og konkrete anbefalinger til, hvordan jeres kommunikationsindsatser kan rettes til på baggrund af dataindsigterne.

Priser

Dataindsigt skaber først værdi, når du får indarbejdet overblikket og anbefalingerne i dit daglige kommunikationsarbejde. Et vedholdende fokus på data fremfor mavefornemmelser øger effekten af dit arbejde.

Opsamling, nøgletal og visualisering

Vi går i fællesskab igennem punkt 1 til 3, og får styr på dataopsamling, prioritering og nøgletal samt visualisering af de væsentligste datapunkter.

Der tages forbehold for en ekstraomkostning ved et meget stort antal kanaler eller datapunkter.

Engangspris for opstart (punkt 1-3): 12.500,- ekskl. moms

Dataindsigt på abonnement

Løbende overvågning af jeres kommunikationsdata og visualiseringer.

Månedlig rapport på maks. 20 slides med overblik over data, samt konkrete anbefalinger til ændringer i jeres kommunikationsarbejde på tværs af kanaler og indsatser.

Pris per måned: 6.999,- ekskl. moms