Robin Juel Johansen

Jeg er digital rådgiver med en forkærlighed for datadrevet kommunikation.

Mine erfaringer kommer fra en begivenhedsrig karriere i spændet mellem politik, digitale kampagner og kommunikation, og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde for og med en lang række virksomheder, organisationer, fonde, myndigheder og politiske partier.

En rød tråd i alle mine år i manegen har været en passion for at blive klogere på, hvad data fortæller om målgruppen, budskabet, kanalvalget, kampagnen, indholdet eller presseindsatsen. Alt for mange dygtige kommunikationsfolk er for efterspurgte og arbejdsramte på jobbet til at kunne finde tiden til at analyse, visualisere og forstå den store mængde kommunikationsdata, der ligger lige foran dem, og det er min mission at gøre den vigtige viden, data giver, synlig og forståelig for både beslutningstagere og dem, der eksekverer.

Min rådgivning er ærlig og jordnær, og jeg ved noget om politisk kommunikation, sociale medier, digitale kampagner, kommunikationsstrategi og medieindkøb.

Jeg er stifter af Højskolen Baobab, en højskole i udlandet med fokus på kommunikation, journalistik og medier.

Jeg er ofte med Højskolen Baobab i Vietnam, Indonesien eller andre tropiske lande i vinterhalvåret for at undervise sideløbende med rådgivningsopgaver.

Det har den fordel, at jeg er tilgængelig, før du møder på kontoret, og at jeg i øvrigt har et stort, energisk smil på ansigtet, når du møder mig digitalt. I sommerhalvåret er alle ydelser tilgængelige fysisk med udgangspunkt i kontoret i København, og i vinterhalvåret er alle ydelser tilgængelige virtuelt.