Lad os sætte pris på samarbejdet

Strategisk rådgivning

Løbende timer

Hvis du har brug for umiddelbar og præcis rådgivning, kan du hyre mig til løbende timer. Her kan jeg bruges som digital sparringspartner på konkrete udfordringer eller idéer.

Timepris: 1.500,- ekskl. moms

En kort affære

Hvis vi skal samarbejde om et afgrænset projekt, en kortvarig kommunikationsindsats eller strategisk rådgivning i mindst 10 timer, falder timeprisen.

Timepris: 1.200,- ekskl. moms

En længere affære

Ved længere samarbejder, hvor vi går mere i dybden, og hvor den strategiske rådgivning er med til at holde jer fast, falder timeprisen yderligere ved mindst 20 timers rådgivning.

Timepris: 1.000,- ekskl. moms

Strategiudvikling

Strategi for kommunikation, kampagner, kanaler, data, indhold eller presse.

Analyse

Jeg gennemgår jeres eksisterende indsats på et givent område, analyserer og visualiserer data og opridser, hvad der virker, og hvor der skal laves noget om. Analysen konkretiseres i en rapport på 15 slides.

Pris: 7.500,- ekskl. moms

Workshop

På baggrund af en forudgående analyse eller med udgangspunkt i jeres egen viden, kan vi gennem en strukturet og målrettet workshop udvikle og træffe beslutninger, som kan lede til en opdateret strategi.

(+2000,- for Fyn eller Jylland)
Pris: 12.500,- ekskl. moms

Strategi

På baggrund af analyse og workshop samler jeg strategien og kommer med et udkast, som giver overblik og kan omsættes til handling i dagligdagen. Strategien foldes ud og og præsenteret på maks. 20 slides.

Pris: 20.000,- ekskl. moms

Samlet strategiprocess

Det giver bedst mening at samle en strategiprocess, hvor analyse, workshop og en ny eller opdateret strategi gennemarbejdes som en del af ét forløb, og derfor anbefaler jeg at samle de tre dele, hvilket afspejler sig i prisen her.

Samlet pris: 35.000,- ekskl. moms

Øvrige priser

Digital annoncering

Jeg kan opsætte, drive og optimere digital annoncering på de fleste digitale kanaler i forbindelse med tidsbegrænsede kampagner eller mere permanente annonceindsatser. Prisen afhænger af antal kanaler, annoncebudget og indholdsmængde.

Kontakt mig for konkret pris.

Overvågning af dagsordener

Jeg overvåger udvalgte dagsordener på sociale medier og i medierne løbende, og orienterer jer med overblik og muligheder for at få synlighed, når muligheder opstår.

Kontakt mig for konkret pris.

Rekruttering

Beskæftigelsen er høj og der er rift om de digitale kommunikationsprofiler, som rent faktisk forstår kombinationen af digitale kanaler, politiske organisationer og særlige stofområder. Jeg kan assistere med at finde, udvælge og teste alt fra jeres nye social media manager til den digitalt tænkende pressechef.

Kontakt mig for konkret pris.

Dataindsigt på abonnement

Jeg analyserer, overvåger og visualiserer jeres kommunikationsdata, så I kan konvertere den store mængde viden, der ligger skjult i dagligdagen til værdi for jeres kampagner, kommunikation, presseindsats med videre. Jeg overvåger også gerne dagsordener og emner på tværs af digitale og redaktionelle medier.