Højskolen Baobab lukker.

 

Jeg har besluttet at lukke højskolen efter 2,5 gode år, som har budt på uforglemmelige oplevelser med nogle gode og inspirerende mennesker.
 
Højskolen Baobab er skabt med en nysgerrighed på verden. Vi ville gå dybt, rejse langsomt og komme tæt på hinanden i stærke fællesskaber med tid, luft og plads til at udvikle os, lade verden overraske os og til at skabe noget nyt sammen. Vi har ikke haft lyst til at gå på kompromis med de værdier undervejs. Det betyder også, at det ikke har været muligt at gøre højskolen lige så stor og stabil, som vi drømte om.
 
Jeg er taknemmelig for de højskoleophold, vi har haft i Vietnam og på Bali, og taknemmelig for de mange samtaler og oplevelser hver enkelt person på højskolen har bidraget med. Jeg kommer sent til at glemme det. 
 
Tak til alle jer, der har hjulpet undervejs. Både sparringspartnere, venner, elever, samarbejdspartnere i ind- og udland, undervisere, praktikanter og alle omkring højskolen. Tak.
 
Hvis du har spørgsmål til os, kan du stadig kontakte os på info@baobab.dk – vi svarer så hurtigt, vi kan.
 
Du er også velkommen til at følge mig på LinkedIn og her på Instagram (@robinjjohansen), og du kan i fremtiden altid fange mig på robin@robinjohansen.dk.
 
Robin Juel Johansen


Stifter af Højskolen Baobab